Tisdag, onsdag, och idag.

Tisdag: Då fyllde Pappa år! Vi åt hackselbaks potatis och älgkött :D Han fick öppna sitt paket också super mysigt!
På kvällen åkte jag slalom med Hanna va också kul såklart ;)
 
Onsdag: Följde jag och Hanna med Sandra hem va det kulaste på länge, vi åkte madrass, åt mat drack varm oboy, kollade lite på hungergames, och gick ut och åkte igen! :)))))
Vi hade också NO prov tror det gick bra får bara hoppas.
 
Idag: Min favorit dag helt klart för vi har slöjd idrott och tyska! Det va inte så jätte rolig dag vanligt vis brukar gympan va kul men kändes som att blev irreterad typ...
Ikväll ska jag åka slalom med Hanna och Isabelle, Sandra skulle egentligen också gö det men hon kunde inte:(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28 januari

Idag har det varit en helt vanlig måndag ennu en gång, imellan måndagsorkestern och skolan gick Jag, Hanna & Sandra och fikade lite, det va super!Här hemma ha jag inte hunnit med och gjort nånting känns det som ha bara pluggat och nu ska jag kolla på top model alldeles strax. :)
 
 
 
 

26 januari.

Igår va jag med Hanna, hon kom vid 2 tiden och stannade till typ 10, vi hade det super kul och mysigt!
Vi satt vid datorn, spelade kort med mamma, åt ben & jerry, åt kladdkaka, också knäppte vi lite kort! :D
 

Jag fick inte ta dom fina bilderna på Hanna så jag tog bara med en på henne..
 
 

25 januari.

I fredags åkte jag bara hem och började baka på en gång, det vart en kladdkaka den här gången. Den vart ganska god förutom att den blev lite bränd vid kanterna.. :( Sen så somnade jag i nästan 2 timmar, och lite senare på kvällen spelade vi kort och hade det mysigt! :)
 

Äntligen fredag!

Igår va jag med Hanna efter skolan och det va just därför jag inte bloggade, det enda vi gjorde va att spela tv spel och datat spel.. Haha! :D

Äntligen är det fredag och vi har kortdag, efter skolan ska jag inte göra något speciellt åka hem sen vänta till Carro och Magda kommer hem och ska vara med dom! :)
 

Min dag!

Det har varit en helt okej dag alla har varit glad och då blir, Vickan följde med mig hem och vi hade det super kul som vanligt!
 
Mwiiihihi en bild jag gjorde när Vickis flyttade! :)))
 

Nytt skal!

Har precis kommit hem från en lång och rätt okej skoldag, vi hade typ föreläsningar hela dagen, några va ganska rolig endå medan några va väl okej ;) Mamma hämtade mig efter skolan så vi gick på fiket och hade det super mysigt! Hon hämtade mig för att vi skulle på utvecklingssamtal och det va därför jag kom hem så sent.
Föresten så fick jag och Hanna våra skal idag vart ganska nöjd men den är helt blå så komma kanske inte andvända det så mycket..
 

 
 

Hem kommen.

Nu har jag kommit hem från gymmet, det va jätte skönt att ha kommit igång lite igenså att jag inte ser ut somm nån trött lama på planen i sommar ;)!
Vi va där ungefär 2 timmar och hann med allt möjligt, tro vi prövade allt där inne..
 
 
Suddiga bilder men vi hade ju bara telefonerna.
 
 
 

träning!

Kom precis hem från måndagsorkestern, har varit en rätt så okej dag endå förutom de att jag har haft ont i huvudet.
Ska strax äta sen bär det av till hotellet för att träna lite med Isabelle, så vi hörs väl när vi hörs ;)
 
 

Pimpla!

Idag ska jag och Pappa åka och pimpla ska bli skojigt, Han är nere på Hammarn nu för att köpa lite maggot sen bär det av mot sjön! :D
 
Sen förra året när skolan + 5:an va och pimplade och åkte flygplan!

Skoter hela dagen.

Vaknade runt 11 och åt nybakat bröd och oboy, enligt mig kan man inte vakna med ett bättre humör! Efter det så åkte jag Stellan och Carro ner till Stellans mormor och morfar, där vi har grillat och gjort toast. Super mysigt! Vi har åkt skoter här och filmar lite och knäppt nått enstaka kort men hade bara telefonerna så vart inte så bra kort.. Och nu sitter vi här helt slut efter några timmars skoter.

 


Ett riktigt bra tips!

Det här spelet finns på både telefonen och på facebook, det är ett ganska gammalt spel som funnits länge men jag är helt fast vid det, och det tror jag dom flesta vet som känner mig! ;)
 

NY START!

Heej på er alla varelser! nu så ha jag skaffat en ny blogg som jag hoppas jag ska skriva på länge nu, men komma nog bara räcka nån vecka som vanligt..
Men nu ska jag verkligen försöka eftersom jag har fått en ny blogg och ny design av Hanna, Jag vart super nöjd!
yes nu vet ni det.. haha
 
 

RSS 2.0